Skip to main content

Det Kongelige Selskap for Norges Vel medaljer til ansatte

På bilde ser vi fra venstre, Morten, Gunn, Ole og Geir – Gratulerer!

Fire høyt verdsatte ansatte ved Haagensen Plast AS ble hedret for «lang og tro tjenese» 26. juni 2023 med medalje i sølv fra «Det Kongelige Selskap for Norges Vel»

Disse var Morten Julin (ansatt 5. august 1985),  Gunn Julin (6. november 1986) som utgjør ledelsen i bedriften, salgssjef Geir Johansen (ansatt 3. august 1987) og produksjonsmedarbeider Ole Glanaas (ansatt 18. august 1986). Alle har vært fast ansatt i Haagensen Plast AS i over 30år og nærmer seg 40 år!

Vi er stolt av å ha så gode og lojale medarbeidere og takker på vegne av eierne.

Haagensen Plast AS er nå bare en av 2 bedrifter i Norge som produserer plastposer, plastfilm og lignende produkter. Omsetningen har økt fra ca. kr. 25 mill for 5 år siden til ca. kr. 35 mill i 2022. Inntjeninger har også gått rette veien og vi har stor tro på fremtiden. Industriproduksjon i Norge er viktig, og eiere vil satse videre med investeringer i nye maskiner og ansatte/ledelse. Plast er et fantastisk produkt som vi ikke klarer oss uten. Vi må bare passe på å ikke misbruke det i miljøet. I denne sammenheng resirkulerer Haagensen Plast AS 100% av svinn i sin produksjon. Økt fokus på bærekraft og gjenvinning vil sikre alle sin fremtid i denne bransjen.

Ta kontakt med oss for tilbud og forespørsel.

 

Close Menu

Haagensen Plast AS

Sundvollhovet industriområde,
3535 Krøderen
Orgnr 995 798 182

E-post: gunn@haagensenplast.no