Om oss

Om Haagensen Plast

Fleksibel produsent av plast
Haagensen Plast AS er blant landets ledende og en av de eneste fleksible bedrifter innen ekstrudering (produksjon av plast) og foredling av polyetylen plastfolie for industri, fiskeindustri, kjøttindustri, jordbruk, transport og handel. Vi utvikler, produserer og leverer plastfolie, ark, slanger, sekker, poser, postordreposer og bæreposer, både med og uten trykk og med eller uten blokk/klaff eller på bøyle.

Vi har et vidt spekter av standardprodukter og skreddersydde løsninger, og arbeider tett sammen med våre kunder for å dekke den enkeltes unike behov.

Vi har som mål å jobbe aktiv med våre kunder for å bidra med løsninger og produkter som redusere deres miljøbelastning. Dette innebærer at det legges vekt på miljømessige konsekvenser gjennom produktets levetid.

Sammen med våre kunder skal vi utvikle produkter og løsninger som bruker minst mulig ressurser, bidra til mindre forurensning, mindre avfall og økt gjenvinning/resirkulering.

Resirkulering
Haagensen Plast resirkulerer 100% av industriplast fra egenproduksjon og innlevert fra våre kunder. Plastfolie er den vanligste plasttypen i næringslivet. Nær halvparten er folie fra Handel og Industri. Plastfolien er svært anvendbar og benyttes blant annet til plastbæreposer, krympeplast/transportplast, bobleplast og rundballeplast i landbruket.

Hvert år kommer ca 30 000 tonn folie ut på det norske markedet, derav leverer Haagensen Plast i underkant av 1000 tonn PE folie. Vi ønsker å ta mål av oss og kunne resirkulere minimum 50% og ev lukke verdikjeden. Det vil si at 100% av krympeplasten blir resirkulert til gjenbruk.

Folien er myk og elastisk, med glatt overflate og kan være farget eller klar. Det finnes flere typer folie, mest vanlig er LDPE-folie. LDPE folie vil tåle mye «strekking» før den revner. Andre folietyper er HDPE-folie og PP-folie. Sistnevnte knitrer og revner fort. Plasten er innsamlet i Norge og fra vår egen produksjon på Krøderen. Industriplasten blir gjenvunnet til tre ulike typer granulater, klar, hvit og sort. Med egen utviklet råvaremiks og teknologi og med tilsatt resirkulert granulater gir plasten en fleksibel overflate og gir sekkene ekstra styrke

Om Haagensen Plast

Blant landets ledende aktører på produksjon av plast til industri og næring, med stort fokus på miljø. Vi utvikler produkter og løsninger som skal redusere deres miljøbelastning.

  • Høyt fokus på gjenvinning og miljø, som medlem av Grønn Punkt Norge
  • Arbeider systematisk for å forhindre egen miljøbelastning i produksjon, mot kunder og leverandører.
  • Fleksibilitet, rask levering og levering til avtalt tid som aktive kundeløfter.

Geir V. Johansen

Salgsansvarlig

908 23 965

gj@haagensenplast.no

Gunn Julin

Kundebehandler

32 15 05 90

gunn@haagensenplast.no

Ta kontakt med oss for tilbud og forespørsel

Selv med et vidt spekter av standardprodukter, kan vi også skreddersy løsninger etter ditt unike behov.