Skip to main content

Krøderen, Norge – 27. februar 2024: Haagensen Plast ble i desember 2023 sertifisert som miljøfyrtårn. Dette er et bevis på vårt pågående arbeid med miljø og bærekraft samt ett løfte om at vi skal bli enda bedre!

Miljøansvar i fokus

Som miljøfyrtårnbedrift og medlem av Grønt Punkt Norge er Haagensen Plast pålagt strenge krav til innkjøp, transport og rapportering av utslipp. Bedriften tar dette ansvaret på alvor og jobber kontinuerlig for å forbedre sin miljøprofil. Hvert år publiseres miljøfyrtårnrapporten inne på bærekraft delen av nettsiden vår, for å sikre åpenhet og involvere kunder i det pågående miljøarbeidet.

Gjenvinning: En hjørnestein i driften

Vi gjenvinner opp mot 100% av eget plastspill fra produksjonen internt. Vi tilbyr også kunder muligheten til å levere inn plast for gjenvinning. Gjenvunnet plast brukes deretter til å lage nye produkter, med opptil 100% resirkulert materiale avhengig av produktet.

Plastfolie: En ressurs i fokus

Plastfolie, en av de vanligste plasttypene i næringslivet, er et fokusområde for Haagensen Plast. Vi jobber aktivt for å øke gjenvinningsgraden av plastfolie, med et mål om å resirkulere minimum 50% og lukke verdikjeden fullstendig. Dette innebærer at all krympeplast skal gjenvinnes og brukes på nytt.

Høy kvalitet og fleksibilitet

Haagensen Plast tilbyr et bredt utvalg av plastfolie i forskjellige typer, farger og tykkelser. Folien er kjent for sin mykhet, elastisitet, glatte overflate og gode slitestyrke. Vi har også utviklet en egen råvaremiks gjennom årevis av testing og erfaring, som gir plasten en fleksibel overflate og økt styrke slik at kunden får det beste sluttproduktet.

En rollemodell for bransjen

Vi håper at gjennom vårt engasjement for bærekraft og miljø, at vi kan være en rollemodell for andre bedrifter i næringen. Vi ønsker å vise vei for en mer sirkulær og bærekraftig fremtid for plastindustrien.

Kontakt:

Haagensen Plast Telefon: +47 32150590

E-post: gunn@haagensenplast.no

Close Menu

Haagensen Plast AS

Sundvollhovet industriområde,
3535 Krøderen
Orgnr 995 798 182

E-post: gunn@haagensenplast.no